Lightning till HDMI adapter

  • 199 kr
I lager.

Med denna adapter kan du visa allt' som visas på displayen på din Apple iPhone eller iPad - till exempel appar, presentationer, webbplatser, bildspel och annat - på en HDMI-kompatibel TV, bildskärm, projektor eller annan kompatibel skärm i upp till 1080p HD-kvalitet.

Praktisk liten HDMI till Lightning adapter för att spegla skärmen på mobila Apple enheter med Lightning-port till en extern skärm, som TV, monitor eller projektor. Klarar upp till full HD 1080p. Med Lightning-port för laddning av enhet och strömmatning.

Tänk på att:

- Du måste "ladda"adapter  samtidigt för att den ska fungera. (Anslut en USB-strömkabel till ett eluttaget, det rekommenderas inte att ladda direkt via TV-apparaten. Då tv-strömmen vanligen är mindre än 2A, då fungerar inte adaptern korrekt.)

- Vänta i 15 sekunder från du anslutit tills den etablerar signalen. 

- Du får en fråga om du vill lite på produkten eller ej. Klicka på "Lita på" och slå in din upplåsningskod till din telefon. 

Nu är adaptern kopplad och bild och ljud visas på HDMI skärmen. 

Det ingår även en lite bruksanvisning för att kunna uppdatera adaptern/telefonen ifall bilden inte fungerar.
Notera: Inget stöd för betaltjänster som Netflix / HBO GO / Viaplay / CMore/ Xfinity Player / Amazon Prime / Hulu / Directv och andra betalvideotjänster, då dessa är krypterade och inte tillåter tredjepartsdelning.